Al meer dan 1000+ geslaagden check onze facebook en Instagram!  

Alle geslaagden

Super!!! Direct de 1e keer geslaagd! Dankzij de Rijopleider! Ze hebben mij goed geholpen van begin tot eind!

Carlijn Joosten

Meteen de 1e keer geslaagd! Bedankt voor de lessen! Het was erg leuk en leerzaam!

Leon Bruggink

16,5 jaar of ouder?

Dan kun je bij ons beginnen met autorijlessen!

Informatie
2todrive

Inschrijven / aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijschool Enschede

Rijschool Enschede, een begrip in Enschede en omgeving

Met een auto heb je alle vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Om dit te bereiken, wil je een goede opleiding van een rijschool in Twente. Maar je wilt ook snel je rijbewijs halen. Wanneer je opzoek bent naar een goede rijschool in Enschede, dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij De Rijopleider wordt je zeer goed en bekwaam opgeleid. Hiermee doe je alle ervaring op om een goede chauffeur te worden.

Rijscholen Enschede

Het maakt in principe niet uit in welke Nederlandse gemeente je een rijles wilt gaan nemen. Als het maar goed en kwalitatief gebeurd.

Bij de opleiding voor het praktijkexamen kan de vordering getest worden middels een tussentijdse toets, een rijtest die verloopt als een echt examen. Wanneer je dit doet, heeft het ook als voordeel dat het direct een gelegenheid is om alvast te wennen aan het rijexamen. Tegelijkertijd neem je eventuele nervositeit weg. Dat is dan mooi meegenomen.

Het theorie-examen kan afgelegd worden wanneer iemand 16 jaar of ouder is. Het examen bestaat uit 25 vragen. Het gaat over gevaarherkenning. Je moet er minstens 13 vragen goed beantwoord hebben. De deelnemer of cursist ziet een foto van een bepaalde situatie en kiest of hij moet remmen, het gas moet loslaten of niets hoeft te doen. De deelnemer of cursist krijgt ook 30 vragen over de verkeersregels en 10 vragen over verkeersinzicht. Hier moeten er 35 vragen goed worden beantwoord.

Rijschool in Twente

Wij zijn een autorijschool in Enschede die je een goede rijopleiding geeft. Wij bestaan reeds 11 jaar. Dit betekent concreet 11 jaar ervaring in het opleiden van mensen (jong en oud) naar een goede chauffeur. Bij De Rijopleider leer je zelfverzekerd en veilig rijden. Je krijgt van een vaste instructeur je autorijles in Enschede of omgeving.

Over het algemeen wordt je thuis opgehaald. In overleg kunnen we je ook op een ander adres ophalen en/of afzetten. Wanneer je bij ons je rijles neemt zul je alles wat je moet weten, op een gedegen en professionele wijze leren. Als autorijschool zijn we niet alleen bekend in Enschede of Hengelo, we zijn ook erg bekend als de rijschool in Twente. Hier zijn wij erg trots op.

Je kunt ervan verzekerd zijn dat je voldoende praktijkervaring krijgt. Hiermee hoort De Rijopleider bij de beste rijscholen in Enschede en omgeving. Bij ons kun je kiezen uit verschillende pakketten rijlessen. En dat allemaal tegen een vaste lage prijs. We hebben de laagst prijs in Twente! Bekijk gerust onze prijzen op onze ‘prijzen‘ pagina.

Locatie

Google Map of zomerweg 176 enschede Route beschrijving

Zomerweg 176

7532 RV Enschede

 

Tel: 06 - 46 177 185

Fax: 08 - 42 151 979

Volg ons op social media:

Facebook
Twitter