Bekijk alle geslaagde leerlingen op onze Facebook pagina!  

Alle geslaagden

Super!!! Direct de 1e keer geslaagd! Dankzij de Rijopleider! Ze hebben mij goed geholpen van begin tot eind!

Carlijn Joosten

Meteen de 1e keer geslaagd! Bedankt voor de lessen! Het was erg leuk en leerzaam!

Leon Bruggink

16,5 jaar of ouder?

Dan kun je bij ons beginnen met autorijlessen!

Informatie
2todrive

Praktijk

Een goede rijopleiding volg jij maar één keer in jouw leven!

Onder deskundig toezicht van een vaste instructeur stuur jij recht op jouw doel af:
Het autorijbewijs.

Tijdens de rijopleiding maken wij gebruik van een RiS (Rijopleiding in Stappen) vorderingskaart waarop alle vorderingen worden geregistreerd. Het verloop van jou vorderingen worden hiermee in kaart gebracht volgens een uitgekiend lesplan wat garant staat voor een verantwoorde didactische rijopleiding.

Belangrijk voor ons is de sfeer waarin rijles gegeven wordt, tenslotte leer je sneller en ben je gemotiveerder als het contact met je instructeur tijdens de rijles goed is. Uiteraard staat de kwaliteit van de rijlessen hierbij voorop!

De lessen worden gegeven in uitsluitend nieuwe lesauto’s. deze hebben een overzichtelijk en praktisch formaat voor de rijlessen. En ze zijn nog trendy ook!

Wij vinden dat een goede rijopleiding de basis is voor een veilige toekomst op de weg. Het is belangrijk dat je vlot, veilig en zelfstandig leert autorijden. Bovendien kunnen zowel kleine mensen als grote mensen comfortabel bij ons leren autorijden vanwege de in hoogte verstelbare stoel en stuur.

De auto is voorzien van airconditioning, stuurbekrachtiging en airbags.
Jouw veiligheid staat bij ons voorop!

Kom jij bij ons voor een rijles, of kom jij bij ons voor een Rijbewijs?

De les prijs is voor veel mensen bepalend voor de keuze van hun rijschool.
Alleen de les prijs is niet de belangrijkste factor wat betreft de kosten van het behalen van het rijbewijs, veel belangrijker is het aantal lessen en het aantal examens dat nodig is om tot een voldoende resultaat te komen, deze factoren worden in grote mate beïnvloed door deskundigheid van de rijschool.

Veel belangrijker nog is de prijs/kwaliteits verhouding van een les prijs. Als je door een zwakke begeleiding meer lessen nodig hebt, of vaker op examen moet dan bij een goede begeleiding nodig was geweest, kost dat al snel € 1000,- extra.

Wij nemen ieder jaar weer leerlingen over van andere rijscholen in Enschede, Hengelo en omgeving die dan al 3 of 4 examens achter de rug hebben.

Als deze leerlingen door een betere begeleiding de eerste keer waren geslaagd hadden ze alleen al aan examenkosten meer dan € 500,- bespaard op hun rijbewijs.

Om iemand om te “scholen” zijn gemiddeld meer dan 10 lessen nodig. Dit kost dan nog eens minimaal € 360,-

Waarom de rijopleider?

Jij kiest voor De Rijopleider want je wilt:

  • Zelf het aantal lessen bepalen per week!
  • Kwaliteit en minder betalen!
  • Snel beginnen!
  • Hoog slagingspercentage!
  • Klanten geven ons een 9,1 voor deskundigheid!