Al meer dan 1000+ geslaagden check onze facebook en Instagram!  

Alle geslaagden

Super!!! Direct de 1e keer geslaagd! Dankzij de Rijopleider! Ze hebben mij goed geholpen van begin tot eind!

Carlijn Joosten

Meteen de 1e keer geslaagd! Bedankt voor de lessen! Het was erg leuk en leerzaam!

Leon Bruggink

16,5 jaar of ouder?

Dan kun je bij ons beginnen met autorijlessen!

Informatie
2todrive

Inschrijven / aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijles Enschede

Rijles in Enschede

Het is zover! Eindelijk! Daar is het dan, want je hebt de prachtige leeftijd bereikt om eindelijk rijlessen te mogen nemen. Maar dan…je staat voor een behoorlijke lastige opgave om een juiste en vooral een geschikte rijschool te moeten kiezen. Je bent woonachtig in Enschede, Hengelo of in de nabije omgeving van deze twee bijzondere mooie steden. Je komt tot de ontdekking dat er vele rijscholen in Enschede zijn, maar er zijn ook vele rijscholen in Hengelo. Wees altijd kritisch en blijf altijd alert. Want je doet er verstandig aan om de rijscholen in Enschede of een rijschool in Hengelo Ov met elkaar goed te vergelijken. Vergelijk de rijscholen op verschillende punten en kijk daarbij niet altijd naar het goedkoopste rijschool in Enschede of rijschool in Hengelo. Dit kan je niet alleen in de kosten besparen maar ook in de kwaliteit van de dienstverlening. Onthoud dit vooral heel goed.

Rijbewijs behalen in Enschede? Dit gaat altijd met rijschool kiezen!

Een juiste rijopleiding is namelijk het fundament voor een veilige toekomst op de weg. Dit is niet alleen voor de veiligheid van je zelf, maar ook voor de veiligheid voor de andere weggebruikers. Het gaat erom dat je verantwoord en verstandig leert rijden. De gedachte om ‘even het rijbewijs halen’ zien wij als De Rijopleider niet als een juiste basis en instelling om mee te starten. Wees altijd kritisch bij het kiezen van een rijschool. De ene rijschool geeft veel meer ‘waar voor je geld’ dan de ander. Bepaalde rijscholen in Enschede of een rijschool in Hengelo hanteren prijzen die erg bij elkaar in de buurt komen. Daarentegen zijn er ook rijscholen die ver van elkaar weg liggen. Daarom raden wij altijd aan om hier erg goed, en zeker vooral bewust, op te letten. Dus kies niet zomaar de goedkoopste rijschool in Enschede of Hengelo, of in welke woonplaats je ook een rijschool wilt kiezen, maar kies altijd met verstand.

Wanneer je denkt aan Rijschool Hengelo, Autorijschool Enschede, Rijlessen Enschede, Rijschool Oldenzaal, dan denk je aan “De Rijopleider”.

Locatie

Google Map of zomerweg 176 enschede Route beschrijving

Zomerweg 176

7532 RV Enschede

 

Tel: 06 - 46 177 185

Fax: 08 - 42 151 979

Volg ons op social media:

Facebook
Twitter