Al meer dan 1000+ geslaagden check onze facebook en Instagram!  

Alle geslaagden

Super!!! Direct de 1e keer geslaagd! Dankzij de Rijopleider! Ze hebben mij goed geholpen van begin tot eind!

Carlijn Joosten

Meteen de 1e keer geslaagd! Bedankt voor de lessen! Het was erg leuk en leerzaam!

Leon Bruggink

16,5 jaar of ouder?

Dan kun je bij ons beginnen met autorijlessen!

Informatie
2todrive

Inschrijven / aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Autorijschool Enschede

Als autorijschool, De Rijopleider zijn wij gevestigd in Enschede. Momenteel bestaan wij bijna 18 jaar. Wij zijn een doorwrocht auto opleider die verschillende rijopleidingen aan biedt. Zoals:
– Aanhanger rijbewijs Enschede
– Rijschool Hengelo

Cursisten die woonachtig zijn in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne en omstreken, bieden wij rijlessen aan.

Meer en meer cursisten kiezen voor ons, De Rijopleider. We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt waarom? Wij hoeven je dan alleen de slagingspercentage te laten zien. Deze tref jeĀ hier aan. Je mag ons gerust vergelijken met andere grote rijscholen uit jou buurt.

Je hebt bij De Rijopleider altijd dezelfde instructeur en auto, hiermee voorkom je dat je handelingen op verschillende manieren leert. Tevens leer je de instructeur goed kennen zodat er een vertrouwensband ontstaat. Je moet je op je gemak voelen in de lesauto. Iedere leerling is uniek, hier wordt fatsoenlijk en verantwoord mee omgegaan.

De Rijopleider begeleidt leerlingen op een geduldige, nauwkeurige en gerichte wijze naar het examen. Alles wordt begrijpelijk en vakkundig uitgelegd. Je vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart. Deze kan je ten alle tijden inzien. Op deze manier zie je in een oogopslag de sterke punten en je aandachtspunten.

Wanneer je denkt aan Rijschool Hengelo, Rijles Enschede, Rijlessen Enschede, Rijschool Oldenzaal, dan denk je aan “De Rijopleider”.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Vul gerust het formulier op onze ‘contact‘ pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Locatie

Google Map of zomerweg 176 enschede Route beschrijving

Zomerweg 176

7532 RV Enschede

 

Tel: 06 - 46 177 185

Fax: 08 - 42 151 979

Volg ons op social media:

Facebook
Twitter