Ik ben goed opgeleid en direct de 1e keer geslaagd! Dankzij de Rijopleider! Ze hebben mij goed geholpen…

Melroy van Neck

Meteen de 1e keer geslaagd! Bedankt voor de lessen! Het was erg leuk en leerzaam!

Leon Bruggink

Ik heb een super leuke tijd gehad tijdens de autorijlessen, heel erg bedankt ! Dankzij jullie heb ik…

Amber Molderink

16,5 jaar of ouder?

Dan kun je bij ons beginnen met autorijlessen!

Informatie
2todrive

Inschrijven / aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rijschool Hengelo

Bijna iedereen wil een rijbewijs behalen, en terecht. Het is niet meer weg te denken. Een rijbewijs is geen overbodig luxe, het is net zo belangrijk als een zwemdiploma! Elk jaar begeleiden we honderden leerlingen op weg naar hun rijbewijs.

De Rijopleider is een erkende rijschool voor Hengelo en omstreken! Voor een goede rijopleiding met rijlessen van hoge kwaliteit ben je bij De Rijopleider aan het juiste adres.

Voordeel is dat je bij De Rijopleider immer dezelfde instructeur en lesauto hebt. Op deze manier verhoed je dat je handelingen op verschillende manieren aanleert.
Daarnaast leer je de leermeester fatsoenlijk kennen zodat er een vertrouwensband ontstaat. Wanneer je in de les auto zit, hoor je makkelijk te rijden en het moet betrouwbaar aanvoelen. Ieder persoon is uniek, hier wordt netjes en wijs mee omgegaan. De Rijopleider begeleidt leerlingen op een kalme, foutloze wijze naar het rijexamen. Alles wordt lucide en vakkundig uitgelegd. Je vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart. Deze kun je wanneer je maar wilt inzien. Op deze manier zie je zelf in een keer jou eigen sterke punten en waar jou aandachtspunten zijn.

Wanneer je denkt aan Rijles Enschede, Autorijschool Enschede, Rijlessen Enschede, Rijschool Oldenzaal, dan denk je aan “De Rijopleider”.

Wanneer je vragen hebt, mag je altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Wij staan voor je klaar! Onze contactgegevens tref je aan op onze pagina ‘Contact‘.

Inschrijven / aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Locatie

Google Map of zomerweg 176 enschede Route beschrijving

Zomerweg 176

7532 RV Enschede

 

Tel: 06 - 46 177 185

Fax: 08 - 42 151 979

Volg ons op social media:

Facebook
Twitter